Okategoriserade  Uteliv  Vår vackra natur 

Picknick på bryggan

Att plocka ner det man råkar ha liggande hemma i ryggan kan bli riktigt festligt. Är man två eller flera så blir det någon sorts spontanknytis. Ett bra sätt att använda rester 🙂 Jag är så tacksam att få bo nära naturen och ha människor runt mig som uppskattar det lika mycket som jag❤️

20140413-151553.jpg

Kaffeost från Kangos, biscotti, kantbit från sommarkakan, en bit renkorv och 2 termosar.

20140413-151736.jpg

Solen skiner. Fyller på med kraft. Ett gäng svanar flyger över oss och sjunger så fint. Vi har dukat upp vårt plock på en kökshandduk, det känns nästan lite festligt härute på bryggan. Nu när isen börjar gå är en bra tid att fiska gädda. Det vore en bättre sysselsättning än att hålla på med polisanmälan och leta en försvunnen cykel. Och leta en ny cykel. Vill du förresten sälja en gammal mormorscykel (eller morfarscykel), så hör av dig!