Äggfritt  Bekvämimpa  Bjudmat  Bröd  Fika  Lyxmat  Plockmat  Snabblagat  Tips  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Vardagslyx 

Myslunch i skogen

Idag skiner solen!

Luften är klar och hög, det känns att våren är på väg. Då smakar lunch och kaffe bäst utomhus. Suovas, lättrökt, saltat renkött står på menyn. Har du smakat det? Annars: kolla om det finns i din butik, det är jättegott! Vi skivar det halvfruset och steker det som det är, endel har i lök, svamp och grädde och gör en gryta med gelé. Jag tycker att det är så gott på egen hand, så jag rostar bara lite bröd till. gör man det inomhus så kanske man vill ha potatis eller äggröra till.

 

23022014-Utomhus-2

Men först måste man göra en eld..

23022014-Utomhus

På med pannan!

Kokkaffe är ett måste här 😉

23022014-Utomhus-3

Sedan är det bara att skiva kött och bröd och steka i smör. Klart!

23022014-Utomhus-4