Okategoriserade 

matmässa

Idag har jag botaniserat på Vegovision, en matmässa med inspiration till veganmat. Perfekt också för ickeveganer, speciellt om man har tex mjölkproteinallergi. Vi provsmakade massa saker. Det godaste var en indisk channa masala, kikärtsgryta och en sojabaserad färskost. Och, enligt mitt sällskap, svarta bönbiffar, som jag int kom ända fram till. Jag provade även ett par saker som jag aldrig mer kommer prova, just därför är det så bra att få testa!

Kön var jättelång för att få komma in, det är ett grymt drag i det veganska och vegetariska köket. Kul! Jag träffade en kockkollega med flickvän i vimlet, han jobbar på en jättejättebra restaurang och vi är helt överens om att vi som kockar behöver kunna laga bra, vegetarisk/vegansk finmat. Så träningen fortsätter!

20140208-165803.jpg

Kön till kaffet var lika lång som den vid ingången så vi gick hem och mysfikade hos en kompis mamma istället. Hon hade bakat jättegoda kakor och lovade dela recept om nån är pepp. Tack Maria!

20140208-170014.jpg