Bakat  Desserter  Fika  Tips 

Kladdkaka på lördag

Idag har vi spelat in lördagens Go’kväll, kära nån vilket ös det blev! Älskar när den här energin infinner sig i livet. Glädje. Ljus. Och jag bakar kladdkaka och mysiga småtårtor, tjohoo! Gott, snyggt och enkelt att lyckas med.

Missa alltså inte programmet på lördag. Helgrymma Victor and the blood spelar så taket lyfter och Lennart Jähkel drömreser. Vilka killar! Men först hjälper dom mig att piffa tårtorna, he sitt inte fast där. Sarah Widman berättar om vårens inredningstrender. Vi kommer göra en kladdkaksspecial på webben på lördag. Bara en sån sak.

bild 5

Jag -”jö nå sjukt”. Såhär blev vår tolkning av det…

 

Pekka tittade in på en tårtbit efteråt.

bild 3bild 4bild 2

 • john

  Hej Bra recept, men frugan undrar om temperatur på ugn och hur lång tid?
  Med vänlig hälsning,

 • Birgitta Nilsson

  Imorgon hoppas jag kunna sitta bänkad vid Tv:n och pusta ut efter vårt firande av dottern som fyller moppe 🙂 Tyvärr blev din matkasse i onsdags lite smått rörig då vi själva samtidigt åt vår middag, jag försökte både titta och lyssna på dig och samtidigt höra vad familjen gjort under dagen, gick så där 😉 Tur dina recept finns samlade här på hemsidan.

  Hoppas du får en trevlig helg!

  • Susanne Jonsson

   Tack Birgitta, detsamma önskar jag dig. Vi ses i rutan då =) Hälsa Grattis!

 • Emm

  Ni ser ut att ha roligt. Då blir det säkert bra tv med. Attans att jag och lillsnäckan är bortbjudna på lördag. Vi får kolla in er på svt.play eller nån repris. Hinner vi kanske få receptet på kladdkakan innan som en preview;) eller har du nåt annat tips vad som kan bakas till lördagens mello-premiär?
  Tack på förhand!

  • Susanne Jonsson

   Ska posta receptet nu Emm =) Kl 19 kommer jag posta ett klipp på enbart kladdkaksbaket också! Ha en underbar kväll