Äggfritt  Bekvämimpa  Bjudmat  Desserter  Frukost  Glutenfritt  Hälsokrubb  Här är ditt kylskåp Susanne  Mellis  Plockmat  Recept  Sallad  Snabblagat  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Vegetariskt 

Färsk frukt

Prick nu är ett bra tillfälle att skära upp ett par mogna, goda frukter och njuta av. De exotiska frukterna är i säsong, jag vet, de har rest långt… Men jag hoppas att de fått åka så miljövänligt som möjligt. Ananasen är galet fin nu, jag skär upp den och den försvinner nästan innan den har lämnat skärbrädan. Älskar den som den är, eller med lite svartpeppar eller någon färsk ört på. Hittade underbara, ekologiska kiwis på affären i veckan och de smakar helt fantastiskt! Frukt och sol.

Och lite granatäpple på det. Nu är det bara ingefäran som saknas. Har ni testat he det i fruktsallad? Det smakar ljuvligt. Citron också. Och vanilj.

namnlöst-1895

 

Komplettera med en klick kvarg och hackade nötter/mandel om du vill. Perfekt mellis och efter träningen.