Hälsokrubb  Mellis  Tips  Vardagsmat 

Träning ❤️ Mat

Maten är viktig på så många sätt. Om man dessutom tränar och behöver mat både före och efter, kan det vara lite pyssligt att få ihop det. Vi får många frågor om det, så idag hade jag och Tränings-Sofia Åhman från tisdags-Go’kväll ett möte om det. Så nästa år kommer det bli iallafall ett par bra, enkla tips och recept. Så får vi se vad ni tycker om det 🙂

20131129-123549.jpg

  • Camilla Sten

    Hej Susanne – det var länge sedan, kul att ha hittat din blogg för nu kan jag ha koll på dig 🙂 Hittat Anna R på instagram också så nu känns det som den gamla (goda) tiden. KansKe är det tack vare er jag fattade att jag behövde en kock i mitt liv då jag aldrig kunde komma i närheten av era kunskaper 😉 Kram från Camilla i fjällen http://camillafloweret.blogspot.com

    • Susanne Jonsson

      Men Hej Camilla! Roligt att höra av dig! Hälsa kocken och stora kramar till er alla!