Okategoriserade 

Livet på landet

Idag var det dags att tacka för en fin sommar på landet och packa ihop det sista inför en vinter i stan. Eller, stan kan man väl inte direkt kalla det, så vi säger lägenheten. Jag trivs på båda ställena, men det är nåt speciellt med friheten på landet. Ytan. Odlingarna. Huset. Det är inte mitt, men åh vad jag älskar det! Det har själ, förstår ni hur jag menar? Ljust, gammalt, högt i tak, härlig akustik i stora salen, knarrande trägolv, järnspisar, kakelugn… Allt utom dusch, toa, vatten i kran och, i vissa rum,  el. Men det finns utedass, brunn och havet ligger inte så långt bort, så vem behöver det?

Dessutom bor det en spillkråka i huset, det var minsann ingen liten fågel. Han har gjort ett hål som skulle göra varenda hackspett grön av avund. Men han gör bara ett hål. Får vi hoppas. Här kommer några bilder från idag och i sommar.

 

bild 2

Badrum.

bild 3

Badrum interiör. Även ett dass kan få ha lite stil 🙂

bild 3

Kök.

bild 3

Tapet.

bild 2

Hund.

bild 2

Arbetsplats.

bild 4