Bekvämimpa  Bjudmat  Desserter  Okategoriserade  Recept  Tips 

Adventsmingel!

I afton blir det adventsmingel i köket på Go’kväll. Världens mysigaste Emma Hamberg och jag ska bjuda er på ett gäng glöggrecept, alla baserade på en hemlagad sockerlag med julens godaste kryddor. Int för att det är fel på köpesglögg! Men, våran ÄR godare =) Tyck vi ödmjukt. Och INTE jobbig att göra.

Den kalla, mousserande glöggen är kanon för mingelpartyt. Den ser festlig ut, speciellt serverad i martiniglas och är ”lite som en juldrink, den smakar glögg utan att vara jolmig” som våran duktiga Frisör-Åsa spontant sa. Jag tyck det sammanfattar hela min tanke bakom den. Åsa gör supersnygga slingor på nåt nytt, smart sätt i programmet.

Lakritsglöggen är för alla lakritsälskare och nyfikna som vill och vågar testa lite nytt…

ljusglögg

 

Det blir även mitt godaste och mest älskade recept på chokladtryffel med lingon, en spännande lakritsglögg, puffiga päronsnittar med getost, Soran Ismail drömreser och Dregen & Pernilla Andersson med band spelar!

Ah vilken start på lördagskvällen!

Recepten kommer strax, hoppas du är med oss ikväll!

 

 

 • Eva-Kristina

  Var hittar jag receptet på chokladtryffeln med lingon, låter så gott.

 • Lisa

  Hej Susanne! Tack för fantastiska recept! Kardemummakapslar, har jag aldrig stött på i butik. Vart köper man det??

 • Bibbi

  Kommer inte missa älskar programmet
  Och din kok konst tittar ända ifrån ÀZ USA

  • Susanne Jonsson

   Fantastiskt Bibbi. Du är alltid varmt välkommen till oss!