Okategoriserade  Resor 

Morgonstund

Det ultimata sättet att välkomna dagen, för mig. Just nu. Ett yogapass på en takterass med min favoritlärare. Portugals dramatiska kustlinje åt ena hållet. Mjuka, lummiga kullar åt andra. Det är mörkt, gatlyktorna är tända. Det är något speciellt med att hälsa solen samtidigt som den går upp. Vår retreat började igår morse. Det känns. Kram på er❤️

20131014-112211.jpg

 • Malin

  hej Hej hej! Jag undrar vad det är för resa du är på? Kan man boka in sig om det kommer fler?
  Följer dig på Gokväll och nu här! 😀

  • Susanne Jonsson

   Hej Malin, Jag är på en av mina egenkomponerade resor med mycket yoga, meditation och bra mat. Gör också en retreat just nu, det kan betyda lite olika saker, men vi fokuserar på yoga och allt vad det innebär som helhet. Det finns flera arrangörer av liknande resor, lite beroende på vad man gillar, hur långt man vill resa, vilken språk man är bekväm med och hur strikt man vill vara. Att ordna en yoga- & matresa med er vore grymt roligt såklart =) Bra idé!

   • Malin

    Okej, har kollat Springtravel i Portugal men det här lät intressantare. Jag har bokat en resa till Vernazza i Norra Italien om två veckor där blir det fokus på mat och vandring på nån led som ska finnas där. Kanske finns yoga också om man har tur. Ordnar du resor så hänger jag på!
    Hej hopp!

    • Susanne Jonsson

     Trevlig resa Malin! Ja, det vore nåt!

 • Birgitta Nilsson

  Oh, vad härligt! Själv passade jag på i somras att ta ut min yogamatta i trädgården tidigt om morgnarna innan de andra i familjen hade vaknat och såg, hörde och kände naturen vakna till liv, men det här var snäppet bättre, vilken utsikt och vilken magisk himmel. Ha en fortsatt skön retreat!

  • Susanne Jonsson

   Det låter underbart Birgitta! Fantastiskt skönt med yoga innan frukost. Sätta saker på sin rätta plats och hitta tonen för dagen. Tack snälla du!

 • Eva Trulsson

  Vilken underbar bild! Härligt med yogapass med den vackra utsikt. kram