Bakat  Bekvämimpa  Bjudmat  Desserter  Okategoriserade  Recept 

Kladdiga brownies

Ikväll bakar vi i koladoftande, kladdiga Brownies studion. Vi får dessutom finbesök av Martin Emtenäs som drömreser och i kulisserna, deras nya lilla familjemedlem, Ville. Frisör-Åsa fixar snygga frillor på sin tjusiga modell och Kajsa Grytt kör järnet på scenen med sitt band.

brownies

 

Brownies är så roligt att baka, det är inte så många ingredienser och enkelt. Allt i en bunke=lite disk. Perfekt till höstmyset! Dessutom dressar du lätt om dem till en lyxig dessert, servera med glass och bär. Här har jag bytt ut godiset mot rostade nötter och mandel, skurit dem i avlånga bitar och ringlat på kolasås (japp, den var färdigköpt. Det funkar också!).

 

brownies2

Receptet finns här:

http://www.svt.se/gokvall/recept/rocky-road-brownies

 

Och våra fina gäster. Tänk vad roligt, Martin har också haft gäddor som husdjur när han var liten. Fast han hade sina i ett jättestort akvarium. Jag hade dem i badkaret. Stora som krokodiler. Tills mamma kom hem och hittade dom simmandes där. Då fick jag bära tillbaka dem till älven. Förlåt gäddorna.

alla

 

Jag älskar när vår duktiga rekvisitör Annika har piffat såhär fint studion!

Allt är ett teamwork här i tv-huset. Alla är proffs på sin grej. Då är det extremt roligt att jobba.

Tack för ikväll allihopa!

sötsaker