Okategoriserade 

Kaffepaus

När det är så här strålande höstväder så är det svårt att sitta inomhus för mig. Det krävdes inte stor övertalning för att jag skulle dra på mig understället och smita iväg ett par timmar till skogen för att koka kaffe med ett par likasinnade själar.

Älskar kokkaffe på elden, pannan ska vara sotig och lite kantstött. Kaffet svart som natten. Till det testade vi en ny kaka som jag tror kommer kvala in till Go’kväll. Så vi jobbade faktiskt lite. Nästan.

Innan kaffet grillade vi korv. Den var vegetarisk. det går också bra.

Sedan tog vi en prommis under höstträden.

Passa på att vara ute en stund de här fina höstdagarna, fyll på med energi och inspiration. Elda, koka kaffe och grilla korv!

 

 • Tatiana

  Men så härligt att du har en blogg! Tokgillar din matlagning och har testat det mesta du gör !

  • Susanne Jonsson

   Tack Tatiana, varmt välkommen till mig!

 • Ullis

  Så vackra bilder! 🙂

  • Susanne Jonsson

   Tack Ullis! 🙂

 • Marie-Louise Brorsdotter

  Vilken trevlig blogg som jag upptäckte i dag! Du är så bra Susanne och lagar så
  mycket gott! Nu finns du bland mina favoriter.

  • Susanne Jonsson

   Men Tack snälla du. Vad roligt att du är med mig! Varmt välkommen!

 • im

  Äntligen! Nu äntligen får vi se en blogg från dig! Har verkligen önskat mig det. Härligt med din blogg som verkligen rör det den ska handla om, nämligen mat och Go´kväll-anspelning med recept och så. Underbara bilder dessutom. Du har en ivrig påhejare i mig och jag har hittat en ny favoritblogg. Toppenbra! Lycka till!

  • Susanne Jonsson

   Välkommen hit till mig im, hoppas att du ska trivas och få mycket inspiration till köket!

 • Anna J

  Vad glad jag blir för upptäckten av din blogg. Gillar dig i TV-rutan så det här är ju perfekt. Håller med dig att det är skönt att vara ute och få en massa energi.

  • Susanne Jonsson

   Varmt välkommen Anna! 🙂 Hoppas du ska trivas här!

 • Jävrebo

  Bra blogg, hamnade genast på Favoriter för jag kommer att titta in ofta.

  • Susanne Jonsson

   Varmt välkommen Jävrebo! Hoppas du ska trivas här hos mig!

 • Härligt! Finns inget som jag längtar så efter som skogen, sedan jag hamnade i en storstad. I helgen körde vi till en skog (man får köra ganska länge), ställde upp ett par stolar i en glänta och bara satt där hela eftermiddagen och läste och tittade på spindelnät och andades frisk luft.

  http://www.casaannika.blogspot.com.es/2013/10/klosterbesok-och-skogslugn.html

  • Susanne Jonsson

   Så fint det ser ut hos er Annika! Ja, naturen är en enorm kraftkälla. Att bara vara människa, helt kravlöst 🙂

 • Pekka

  Mysigt! Och imorgon ses vi ju 🙂 Längtar…

  • Susanne Jonsson

   Och jag längtar ännu mera 🙂 Mys i morgon i köket!