Resor 

Födelsedag i Portugal

Idag fyller jag år. För första gången i Portugal, det var inte alls tokigt! Det började redan just efter 7 imorse med presenter och mys innan yogan. Ja, egentligen började det inatt när det kom några sms, varmaste tack! Och nu är jag nyss hemkommen från en dag på västkusten. Det är så vackert och vilt därborta. Grymma surfstränder och skön stämning.

IMGP1212

Vi firade med färskpressad lemonad på ett litet torg i en pytteliten, mysig by vid havet. Det är citronsäsong också!

IMGP1229

Och sedan födelsedagsmiddag! Pizza på den populära restaurangen i surfbyn. Jag var hungrig så tydligen skakade händerna.. Vi hade vadat över en mindre å pga tidvattnet, yogat och promenerat på stranden så vi var hungriga, men jag måste säga att det här är den godaste pizzan jag smakat. Botten var extremt smakrik, bakad på dinkel, topping av crème fraîche, lokalproducerad getost, oliver, örter och marinerad paprika. Älskar också att de har hemgjord piri-piriolja separat om man vill ha lite drag. Detaljerna som gör helheten. Det geniala i det enkla. Kärlek och pepp på det!