Recept  Snabblagat  Tips  Vardagsmat  Vegetariskt 

Snabbmatssöndag

På söndagar är det härligt att laga rätter som tar riktigt lång tid. Att ösa ner kärlek och tid i en perfekt boeuf blablabla som värsta Julia Child. Ahhh! Men, när höstsolen skiner så man vill vara ute hela dagen och kvällen så kan det bli lite brådis med middagsmaten. Så var det idag.

Så nu blir det en snabbfavorit, quesadillas!

20130929-200250.jpg

Ett paket mjuka tortillas är alltid bra att ha hemma för liknande situationer. Hetta upp stekpannan, ta i lite olja, i med en tortilla, riv på ost och lägg dit annat gott du hittar i kylen. Kanske inlagda jalapenos, lite lök, en bit salami, tomat, oliver. Toppa med en tortilla och vänd när den är gyllene.

20130929-201056.jpg

Klipp eller skär i snibbar. Servera med lite sallad och om du vill, en klick turkisk yoghurt kryddad med en gnutta vitlök och salt.

20130929-201900.jpg

Ps. Ursäkta oskärpan, det är mörkt på väg till matbordet och jag är lite darrig, borde definitivt ha lagat middag lite tidigare.. Well, det var iallafall en underbar höstdag på landet!