Rösta 

Vilken ungdomsserie bara MÅSTE du se igen?

 

storstad_klassliv_1920
Storstad och Klassliv blev framröstade av tittarna. Båda serierna kan återses i Öppet arkiv från och med den 14 februari 2017. Foto: SVT

Röstningen är avgjord! Storstad och Klassliv publiceras i Öppet arkiv den 14 februari!

Tittarna har varit med och röstat fram vilka ungdomsserier som ska publiceras i februari och nu är det avgjort. Storstad och Bullen-följetongen Klassliv visas från och med Alla hjärtans dag. Storstad kommer ni att hitta här, och Klassliv här.

Nu kan du vara med och bestämma vilka två klassiska ungdomsserier som ska visas i Öppet arkiv! De två serierna med flest röster publiceras den 14 februari.

ungdomsserier_kollage_2017

ROSTA_HAR-UNGDOMSSERIE

Här är serierna du kan välja mellan:

Klassliv (1989) Vi får träffa värstingarna Bill och Benny, hästtjejerna Malin och Stella, idrottskillen Richard och många fler individer på en högstadieskola. Men inte minst Lasse och Millan som både går igenom svårigheter tillsammans och på var sitt håll. Visades som följetong i Bullen.

Millan och Lasse (1990) Spin-off på Klassliv med fokus på Millan och Lasse. Visades som följetong iBullen.

Storstad säsong 1 (1990), säsong 2 och säsong 3 (1991) Följ med till det fiktiva Malmtorget och följ vänner och familj i ett vardagsdrama med inslag av förbjudna förhållanden, kriminalitet och förvecklingar.

Storstadsliv (1992) fortsättningen på Storstad med fokus på ungdomarna vid Malmtorget. Visades som följetong i Bullen.

Nudlar & 08:or säsong 1 (1996) och säsong 2 (1997) Serien sändes samtidigt i SVT1 och SVT2 och skildrade handlingen ur olika kameravinklar.

Svarta skallar och vita nätter (2001) Ett modernt Romeo och Julia-drama om ungdomar i brukssamhället Finbro. Visades som följetong i Bullen.

 

Röstningen pågår från den 3 januari till och med 9 februari 06:00.