Information 

Publikönskemål

Anders Linder, Hans Wigren och Jörgen Lantz

Vi får många önskemål från publiken på program. En del är önskade av många, andra endast av en enstaka person. Ni mejlar, twittrar eller skickar tipsen via facebook, och vi har nu en lång, lång och ständigt växande lista på program som ni vill se.
Tack!

Vi publicerar hela tiden från den långa listan.
Idag kommer Ville, Valle och Viktor. En väldigt populär serie för er som var barn i början på 70-talet. Häromdagen släppte vi en annan efterlängtad barnserie, men från ett annat deccennium – Eva och Adam från 1999.
Det önskemålet som absolut flest önskar hela tiden är fler avsnitt av långserien Rederiet. Vi är nu framme vid avsnitt 180 av 318, och vi beräknar att hela serien kommer vara publicerad i januari.
En helt annan sort av drama som många hört av sej om till SVT under flera år är svensk TV:s första spänningsserie – Halsduken från 1962.

Fler exempel på publicerade publikönskemål är Jerry Williams show, Bordtennis-matcher, dokumentären Vildros och Wellpapp och dramaserien Tusenbröder. Och många, många fler…

Vi fortsätter att beta av på den fina listan ni hjälpt oss skapa.
Där finns 100-tals idéer. Både på hela serier, enstaka program och avsnitt, och också specifika klipp. Det tillkommer nya förslag varje dag. Och mängden ger en känsla av att SVT:s arkiv är oändligt.
Vilken skatt!