Okategoriserade 

Samir & Viktor analyserar finalen

Samir & Viktor.
Samir & Viktor.

Samir & Viktor kommer till repetitionen med samma energi som vanligt. De var det sista bidraget som presenterades som klart för finalen i lördags – och de har fått det sista startnumret i finalen.

– Det är grymt stort, nästan det bästa som kunde ha hänt oss! säger Viktor Frisk.

– Om man tittar på låtarna i finalen är vi nästan det enda som är fest. De andra är rätt allvarliga.

Han glömde Panetoz för ett ögonblick men håller med om att de också är fest när jag påminner.

Det här är tredje veckan i år med Melodifestivalen för killarna. Förra året hade de samma resa, även den gången via Andra chansen. Samir & Viktor har bättre koll i år och är inte alls så spattiga när det vankas repetition.

I och med Samir & Viktor har vi tagit oss igenom alla torr-rep för finalen. Och jag tackar för mig från årets rapportering från den här delen av Melodifestivalen 2016!

Totalt har det blivit 48 repetitioner på onsdagarna som du har kunnat följa här i bloggen. Förr i tiden fanns normalt ingen rapportering alls från repetitionerna på onsdagarna, så jag hoppas att ni som är lika stora Melodifestivalentusiaster som jag gillar den här ”bonusdagen”!

I samband med de här repetitionerna har jag inte bara skrivit om artisterna utan också bland annat intervjuat dem, vilket är skälet till att inläggen ibland inte blir jättelånga. Men det är ju inte heller meningen att allt om bidragen ska avslöjas redan på onsdagen. Bit för bit av godsakerna brukar bli bäst.

Vi hörs i rapporterna från repetitionerna kommande dagar!

Läs mer: