Okategoriserade 

Samir Badran försvunnen under repetitionen

Foto: Lina Åhman/SVT

Christer Björkman har sagt att Samir och Viktor har ett festnummer, och det stämmer bra in på hur det kommer att se ut. Duon har fem dansare med sig som gör allt för att lyfta stämningen. Låten ”Bada nakna” handlar om fest – texten och andra fakta kan du kolla in i Bidragsbibeln.

Samir & Viktor kom som vanligt in i lokalen i dag med stor energi. Samir blev sugen på tuggummi och ”lånade” (efter att ha frågat snällt) ett från SVT-produktionens bord. Sedan var han plötsligt borta.

Flera började undra var artisten tagit vägen. Men Samir hade bara avvikit för att pudra näsan. Med godkännande från artistvärden Carl-Philip.

När det var dags att repetera numret var Samir & Viktor avslappnade och gick inte för fullt. Numret innehåller specialeffekter som inte användes i dag, eftersom repetitionen är i en gymnastiksal. Scenen är klar först till repetitionerna i morgon.

Viktor menade att det känns helt annorlunda nu jämfört med duons medverkan 2015.

– Shit, vilken skillnad mot förra året!

– Nu har vi ofta stått på scen tre gånger i veckan och har en helt annan rutin. Förra året hade vi knappt repeterat innan vi var på plats, säger Samir.