Om bloggen

Gustavs expertblogg – Melodifestivalen bakom kulisserna

Jag är innehållsansvarig på svt.se/melodifestivalen, men framför allt är jag ett stort fan till tävlingen. De andra som jobbar med Melodifestivalen här på SVT säger att jag är expert – jag säger bara att jag älskar den här tävlingen.

Som redaktör för Melodifestivalen på webben har jag glädjen att få resa runt på hela turnén tillsammans med redaktionen och artisterna. Vi på svt.se/melodifestivalen är det enda nyhetsmediet som får fullständig access på Melodifestivalen.

Med den här bloggen vill jag ge alla som älskar Melodifestivalen en direktkanal från SVT. Här kommer jag att skriva små krönikor, ge exklusiva inblickar bakom kulisserna – och förhoppningsvis bjuda på ett och annat spännande avslöjande för alla som brinner lika mycket för Melodifestivalen som jag gör.

Utöver att bokmärka blogg.svt.se/melodifestivalen-expertbloggen kan du följa bloggen genom att klicka på knappen ”Prenumerera på bloggen” ovan till vänster. Du kan också hänga med mig på Twitter genom att följa @GustavDahlander.

Läs mer:

Mer av Gustav
Gustavs blogg under Melodifestivalen 2013

Med webbens Emma Petersson när vi presenterade artisterna till Melodifestivalen 2015.
Med webbens Emma Petersson när vi presenterade artisterna till Melodifestivalen 2015.