En fråga till från Adam

Jag har alltid varit dålig på att veta hur man ska äta, alla håller på och räknar med siffror hit och dit vilket jag inte orkar lägga ner tid på eller intresserar mig.. Går vanlig mat bra, enkel husman?.. Och hur man ska äta före och efter för att orka och få bra resultat?

Adam hej! Vad kul med så mycket frågor. Det här med maten är nåt som många håller på och tänker mycket på. Man säger att kosten är det viktigaste och abs are made in the kitchen not in the gym och blabla.

Lyssna nu och lyssna noga: man kan bli stark och snabb utan att tänka det minsta på vad man äter.

Man kan säkerligen optimera sina resultat med hjälp av en liten matvåg och prenumeration på ekolådan men det ska inte förväxlas med att man måste. Det är lite som med hår. Vissa vill badda in sitt hår i honung och öl och betala 1200 kronor för att klippa sig i lifestylig miljö. Men det går att ha helt ok hår utan att göra det. Det går att träna och äta hemslaktad highland cattle och torkad grapefrukt. Men det går också att träna utan att göra det.

Meeeeen för att svara på din fråga: Det går jättebra med vanlig mat. Ät tre mål hemlagad mat varje dag. Släng in några mellisar om du blir hungrig däremellan*. Ät saker som du tycker är goda och som funkar med ditt liv.

Lycka till!

*hehehe det kommer du att bli om du kör starting strength hehehe.