Smakkalas

Här kommer en tjuvkik på vad som hände bakom kulisserna. Vill börja med en bakomkulissernabild på mig, Annika som är rekvisitör och studioman Johan. Och en okänd man som råkade gå förbi. Här startade inspelningen av lördagens program!
IMG_3958
Insamling av råvaror. Skulle det komma någon? Pirrigt!
IMG_3947
Mer om det i programmet imorgon :)
 Anna kom förbi, hon var med och arrade hela den här Umeåfestivalen.
IMG_3943
Sedan kom Linda och fick se några av mina skatter.
IMG_3986
Såhär ser vår uppställning ut. Redaktör/Producent Anton på huk och fotograferna Peter och Peter.
IMG_4002
Det roligaste jag vet är möten med människor. Vi är ju här på jorden tillsammans, det är meningen att vi ska interagera och ha roligt tillsammans! Här är jag med två systrar som kom förbi med en hemodlad råvara. Tack!
IMG_4036
 
1000-tack alla som kom förbi!!! Jag är jätteglad, rörd & tacksam att så många ville prata med mig.
 Kollar ni imorgon Kompisar?

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • Ingmari

  Trevlig kväll och helg alla här på sidan Sloggen!!!
  Krämkramar i massor!

  • Susanne Jonsson

   Tack Ingmari! Kräm!

 • Ingmari

  Ooojjjj, så spännande! Du är så glad så det smittar och har nog fått ihop något riktigt läckert. Ska bli sååå kul att se!

  • Susanne Jonsson

   Åh vad roligt att höra, tack!

 • Barbro

  Självklart som Margot skriver att man bänkar sej framför tv’n imorgon kväll.För ditt goda humör smittar av sej att man blir glad.
  Ha nu en bra kväll alla mina vänner här.

  • Susanne Jonsson

   Hurra! Tack Barbro!

 • Margot

  Hur kan du tvivla på att vi är med och tittar vi är ju dina fans på hög nivå så detta är en självklarhet vi finns framför rutan . Jag blir så glad av ditt leende det smittar av sig ska du veta det syns att du älskar det du gör och att du tycker om människor.
  Ska bli så spännande och se vad du fick in och vad du lagade för fantasi har du ju.
  Ha nu en bra helg kära du är och alla bloggvänner vi ses vid tv-rutan och krämkramar på er alla.
  Ps ska försöka ta mig till staden Lotta Sturgnek från mästerkocken lagar mat på kravodlat idag Ds

  • Susanne Jonsson

   Åh 1000-TACK Margot! Vilka underbara ord för mig att höra. Jag älskar verkligen att laga mat och i min tur dela med mig av det jag lär mig till er alla. Har just kånkat en miljard plastkassar hit och dit, det är jobbet bakom kulisserna som man sällan ser :-) Men det ingår också och då blir jag extra glad för uppmuntrande ord. Njut av dagen! Kräm!