Hallå Umeå!

På lördag kommer vi spela in ett program mitt i Umeå på en festival. Vi bjuder härmed in alla som vill att lämna in sin bästa råvara/produkt så kanske den hamnar med i programmets utmaning. Jag ska skapa en meny på okända råvaror. Det kommer bli roligt, svårt och hoppningsvis spännande. Kom förbi! All info hittar du nedan. Ps. Snälla håll tummarna för mig, Linda & vädret :)

IMG_3522

SVT Go’kväll fyller 20 år och på lördag den 9 september spelar vi in  matlagning med  vår kock Susanne Jonsson på Umeå smakfestival.  Vi vill slå ett slag för det närproducerade och för att göra det vill Susanne ha det bästa som finns i närområdet!

Odlar du något som du är extra stolt över? Bakar du ett magiskt tunnbröd? Kanske har du ett syltrecept som du vill sprida till hela landet? Kom till Umeå Smakfestival på lördag den 9 september klockan 13:45-14:30 och lämna in din bästa råvara. Se inspelningen av matlagningen till programmet i festivalens kök kl 17.00 samma dag. Susannes favoritråvara får ett fint pris!

Programmet sänds lördagen den 16:e september.

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • Susanne Jonsson

  Ni är bäst. Det bara är så. Vilken glädje det är här. TACK!!

 • Susanne Jonsson

  Haha! Bara vi int äter den så!

 • Susanne Jonsson

  Åh! Tack Ami!

 • Liljan

  Vi sitter bänkade som vanligt den 16:e!! Vilken rolig grej det här, hoppas du får många fina råvaror… sen, klura ut vad du ska göra med dem..är säker på att det blir något spännande!!
  Ha det så bra alla,kramar Liljan

  • Susanne Jonsson

   Tack Liljan. Kramar!

 • Ingmari

  Läste detta tidigare och blev så sugen på färska rotfrukter och grönsaker köpta ute på marknad i hög och frisk höstluft. Stora gång persilja och enorma knippen morötter och lök. Gott! Kan inte fatta att det gått hela 20 år sedan Go’kväll började! Önskar dig god fantasi och all lycka bland råvaror och med vädret! Ska bli spännande att se på tv. Det kommer att gå så bra!

  • Susanne Jonsson

   Tack Ingmari!

 • Kristin

  Vem skulle kunna fixa en sådan utmaning om inte du. Jag håller tummarna och ser fram emot resultatet den 16 september. Lycka till !

  • Susanne Jonsson

   1000-Tack fina du!

 • Margot

  Vilken tur att vi får se hur det gick den 16 helt perfekt att ni tänker på oss tittare som bor så långt ifrån.

  • Susanne Jonsson

   Älskar TV!

 • Margot

  Tänk om inte milen vore så många så skulle jag komma på direkten tänk vad kul att uppleva detta. Du förstår väl att vi håller alla tummar vi kan för att vädret ska vara till er fördel och jag ska tänka på er under dagen.
  Ni kommer att fixa detta helt perfekt kram på dig Susanne

  • Susanne Jonsson

   Tjohooo Margot! Tack!