Bärtider

Hej Kompisar!

idag är det kräftpremiär, då kanske man borde äta kräftor :-) men jag har just tänt grillen och njuter av blåbär i skogen. Väntar lite med kräftorna i år, har nyss landat i Västerbotten igen. Har ni  förresten sett nå bär i skogen där ni bor?

Här blir det massa blåbär och hallon, om de int blir frost alltså.

IMG_1915

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • Susanne Jonsson

  Hej Elin! Hoppas det kommer nåt annat roligt att plocka!

 • Barbro

  Önskar också att jag kunde hitta lite blåbär men det är ont om det här får hoppas att jag hittar lingon istället.
  Kram på er alla vänner här.

  • Susanne Jonsson

   Håller tummarna Barbro! Kram

 • Susanne Jonsson

  Tack Ami. Oh no! Inga blåbär. Man borde ha en bytespool och byta grödor. Ja, det är tur den är alltid pålitlig. Humlorna är helt galna i gurkörten, de verkar festa loss på den.

 • Margot

  Dessa bär som är så goda och hallon också men nu kan jag inte plocka längre utan får köpa dessa det är inte detsamma men vad göra när benen inte vill gå i bärmark mer. Vet inte heller om det finns så mycket i våra trakter heller det frös nog bort och hallon har jag inte sett några. Ha det gott och njut ni som får dem färska från skogen.Kram på er alla

  • Susanne Jonsson

   Hej Margot! Ja, så är det ibland. Hoppas det är nån som säljer så ni kan köpa, annars kan man ju plocka i butiken också. Det är svårt också att lagra bär hemma när man inte har jättemycket plats, så jag brukar oftast få köpa i slutet av vintern. Kram på er alla!