Vattenmelonsäsong

20140720-114405-42245860.jpg

Alltså vattenmelon, hur gott är det int? Som jag älskar det. Och nu är en bra tid att njuta av alla meloner. I sallader, dricka, som mellis, ja allt. Jag gillar att servera dem som de är, med bara lite mynta på. Myntan frodas förresten hejdlöst på balkongen just nu. Älskar det! Den blir te varje dag. Sticker ner ett par kvistar i ett glas och häller på vatten. Så fräscht! Men jag vill också tipsa om kombinationen vattenmelon och fetaost. Magiskt. Här hittar du ett recept som jag gjort tidigare. Älskar den salladen. Också :) mycket jag älskar här idag.

Foto: Sara Danielsson
Foto: Sara Danielsson

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • anneli

  Här kommer ett tips…. Fick häromdan :) Vattenmelon med Lime eller Citron är en hitt…. Blir en smak-explotion <3 Ha en toppen sommar <3

  • Susanne Jonsson

   Tack Anneli! Jätteroligt när ni tipsar här. Ha en supersommar du med!

 • Susanne Jonsson

  AH! Mynta, älskar den!!!! Ha det bara bäst!

 • Ingmari

  Melon är så härligt! Vid flera restaurangbesök på senare tid har det serverats melon i och/eller till maten. Det är faktiskt väldigt gott och fräscht. Det har även varit tex rödbeta och melon ihop. Till en köttbit. Testa! Smaskens! Trevlig ny vecka!

  • Susanne Jonsson

   Tack Ingmari, bra tips! Glad vecka!