Bloggträff i Umeå

Hejsan kompisar!

Äntligen har vi ett preliminärt datum för bloggträffen. Tjohoo!

27:e september i Umeå, vi kommer få umgås under dagen, och kanske lite på kvällen också :-)

Det blir studiobesök, kanske lite matlagning, samtal och mys som vi gillar. Kan den dagen passa er?

Det var en utmaning att hitta dag, men om det blir framgångsrikt så kanske, kanske det kan bli fler gånger.

IMG_8561

Välkomna till Umeå!

Bara kärlek.

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • Sofia

  Hej, tack för så många goda recept. Ska göra sin Mousakka och i receptet står 100g fetaost. Var ska den i? På toppen tillsammans med den andra osten? Tack!

 • Liljan

  Hallå ! Skrev ett långt inlägg som ramlade bort..Har varit i Tyskland sen förra helgen och kära nån så mycket som hänt här!!! Måste återkomma om jag på något sätt kan komma, man tror ju knappt det är sant att det äntligen skulle kunna hända. Jag återkommer, önskar er alla en fiin helg, KRAMAR, Liljan

 • Margot

  Jisses vad kul detta trodde jag aldrig skulle bli verklighet när jag sände iväg mitt första mail till din chef Susanne. Att kunna träffa varann och få ett ansikte på dessa man delat matglädjen recept och peppning i svåra situationer med är fantastiskt.
  Att dessutom träffa dig Susanne live efter dessa år i rutan och på bloggen gör mig verkligen glad kanske också se lilla Hjördis om hon är ok.
  Känner bara oro för resan jag är absolut inte resvan vilket ni förstått efter missödet på resan till Söderköping och nu ska man iväg med flyg och flygrädsla ja jag säger inget mer men det SKA gå. Ha nu en bra helg alla mina vänner och du Susanne som gjorde detta verkligt. Kram på er alla.

 • Ingmari

  Datumet och lite kring är bokat. Spännande och roligt!

 • Kristin

  Onsdag den 27 september är bokad. Det är nästa så att man tror att det är en dröm. Så kul det ska bli att få ett ansikte bakom signaturerna här på bloggen.
  Passar också på att önska er alla en trevlig pingst. Kram