Vi ses på Guldbaggen!

Ikväll är det filmsveriges stora gala, Guldbaggen, och mannen (!) och jag ska gå. Såhär såg jag ut förra året. Nyss hemkommen från vår underbara resa till Västindien och New York, utvilad och pigg. I år kan jag inte riktigt säga detsamma, med bara veckor kvar till babyn. Dessutom åkte jag på en rejäl förkylning i helgen som slog till på allvar idag. Men äsch, skulle man då stanna hemma för att man känner sig snorig, blek och stor? Nä!

Dessutom är det så himla sällan min Johan och jag går på något ihop, vi har ju helt olika jobb och är inte direkt några premiärlejon någon av oss – men just ikväll klaffar det faktiskt. Kul ska det bli. Jag drar nog på mig en svart klänning och ska försöka hitta något fint halsband på lunchen, har en halvtimma efter att jag varit hos barnmorskan då jag hinner med en snabb repa på stan… Och utsläppt eller uppsatt hår? Hm, vad tycker ni?

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • Lovisa

  Ebba, vill se din outfit från kvällen, kan tänka mig att du var gorgeous!

 • Monica

  Gärna en sammanfattning om Guldbaggen, främst fina klänningar (glöm inte Alicias underbara som hon delade ut pris i!)

 • Therese

  Du var så snygg igår, fick en skymt av dig på tv’n. Du är ju alltid snygg men extra piffig igår! :)

  • Ebba von Sydow

   Tack! :-)

 • Maria

  Varför kallar du din man för ‘mannen’. Det låter ju helkonstigt. I mitt tycke. Till och med maken låter bättre. Men annars kan man ju kalla honom för just ”min man” eller använda hans namn. Just ”mannen” får det att låta som att det är någon främmande och obekant man du menar.

  • Ebba von Sydow

   Jasså, men då tycker vi olika!

 • Lottalin

  Smashing lady förra året!!
  Oavsett vad du hittat på i år så är du förmodligen jättevacker. Såg dig i Gokväll i lördags och jisses så vacker och strålande gravid kvinna du är.

 • lena

  Jag undrar om du inte skulle tänka lite på alla människor du hinner smitta ner med din förkylning, lite egoistiskt att gå på en sådan tillställning med en jätteförkylning – det blir väl fler tillfällen att gå på galor. Inte för att jag vill vara negativ , men blev själv smittad nyligen av en genomförkyld människa som inte kunde tänka sig att vara hemma en dag, sedan blev dessutom alla barnen förkylda också i familjen. Ibland undrar jag varför man inte stannar hemma när man är sjuk??

  • Ebba von Sydow

   En förkylning stannar jag inte hemma från Guldbaggen för! Men alla är ju olika…

 • Christina

  Har du något i kornblått? Vore snyggt till ditt blonda hår som i mitt tycke är vackrast i den tjocka knuten du har på bilden från förra året. Inte svarta kläder!! Alltför sorgligt på en ung vacker kvinna.

 • Nellie

  Uppsatt! Du var så himla fin i den där höga hästsvansen i lördags!

 • Lina

  Hoppas att ni får en underbar kväll tillsammans och att vi får se lite bilder på er båda två tillsammans på bloggen sen! 

 • Lena L

  Lite halvuppsatt så där som i lördags, hur snyggt som helst, särskilt när man som du, har ett svall många bara kan drömma om, urvackert hår! :) Sen så känner iaf jag mig ”lite mindre svullen” i ansiktet med uppsatt än med utsläppt. Även om du är hur snygg som helst just nu! (också) :)

 • Lise

  Du är alltid vacker!

 • Lina

  Fin i allt, men håller nog på uppsatt!! Ha en mysig kväll:)

 • Christin

  Du var jättefin i lördags med hästsvans. Fast du är alltid fin så ta det du känner dig snyggast i.

 • Maria Svedberg

  Uppsatt såklart!

 • http://jennybenny.se/ jennny – mammaliv i Nashville

  Du är alltid fin!! Jag tycker du är så cool som orkar dra iväg på allt jobb & ibland event trots höggravid!

 • Helena

  Uppsatt!!! Men INTE knuten nu, gör nåt NYTT! :)

  • http://blogg.svt.se/ebba/ Ebba von Sydow

   Haha, herregud, jag skulle nog aldrig frågat – blev bara MER förvirrad nu! INTE knut, knut ska du ABSOLUT ha, utsläppt, uppsatt, inte gardiner… Hjäälp! Beslutsångest! Och nu måste gå om en timma. :-)

 • Maria

  Utsläppt!

 • Tittij

  Eller gammelrosa såg jag nu att du skrivit att den var. Du är jättefin i den iallafall. 

 • Tittij

  Ta din fina lila klänning istället. Du är så fin i färg!
  Och en lös knut med nåt fint hårspänne kanske?

 • http://karingustafsson.wordpress.com/ Karin

  Önskar en trevlig kväll!

 • Marie

  En stor knut mitt på huvudet! Passar du himla bra i!

 • http://kungligkoll.devote.se/ Sofia 14 år

  Uppsatt, en maffig snedknut hade jag gärna sätt! :-)

 • Marie

  Om du kan sätta upp håret på något annat vis än hästsvans då tycker jag att du ska göra det, annars inte.

 • Amanda Goulder

  Jag röstar på uppsatt hår!

  • http://blogg.svt.se/ebba/ Ebba von Sydow

   Ja, vi får se, SVÅRT!

 • Granskogen

  Uppsatt hår, definitivt! Då kommer ditt fina ansikte fram!

 • http://whatdecoratesmyday.blogg.se/ whatdecoratesmyday

  Härlig färg! Ser fram emot bild på helheten :)!

  • http://blogg.svt.se/ebba/ Ebba von Sydow

   Jo, visst är det härligt med svart ändå… :-)

 • http://Tinasaberi.blogspot.com/ Tina Saberi

  Utsläpp tycker jag. Jag har bara en fråga Ebba , såg gokväll avsnittet igår kväll och undrade bara en sak , hur kan du sitta så där böjd under alla intervju, får du inte ont i magen ? Jag är i v 32 och kan knappt sitta så där i 2 min.
  Ha en fin kväll.

 • Åsa L

  Jag har sett dig på foto i blå klänning med en fin uppsatt knut där du håller lilla M i famnen du var så fin i den knuten. Snyggt med svart klänning. Hoppas du köper ett halsband som lyfter den svarta klänningen.

 • Lisa

  Bara INTE mittbena med en hårgardin på var sida !!!!!

 • Hanna

  UPPSATT! :))

 • Anne

  Opsat! Og Ebba, jeg må lige sige, at du var SÅ fin i din sorte kjole i Go’kväll i lørdags!

 • soffan

  Lös knut är mitt förslag!

 • Eva

  Hej!

  Eftersom du är höggravid tycker jag att utsläppt hår passar bättre.
  Skapa rörelse med håret så det lättar upp. Men man kan kanske göra något festligt med ett utsläppt hår ändå?

  Önskar dig en trevlig kväll!

 • Ta det snygga halsbandet från Nobel – o locka lite i topparna – rouge på sen e du ready to roll :-), hehe no pun intended

 • M.A.

  Uppsatt absolut! även om ditt hår är tjockt och fint är uppsatt festligare och sen är det kul med variation (typ  kate middleton, visst hon har superfint hår men så trött man är på det svallet ändå – sätt upp, människa, tänker jag ibland).

 • Annelie Sandberg

  Åh, så underbart med gala och tillsammans med mannen <3.
  Uppsatt tycker jag!
  Kram från Annelie-Singapore

 • Louise

  Uppsatt! Det ser ofta lite mer festligt ut! Och du passar ju i det!