Rött på rött

Jennifer Lawrence på Golden Globe. Foto: Scanpix
Jennifer Lawrence på Golden Globe. Foto: Scanpix

Apropå säkra kort, ett annat exempel på att detta var en trend var Jennifer Lawrence och Zooey Dechanel. Båda valde svepande, stora, röda balklänningar med getingmidja… Fina förvisso men lämnar inget avtryck i Golden Globes ”röda mattan”-historia direkt.

Zooey Dechanel från "New Girl" på Golden Globe. Foto: Scanpix
Zooey Dechanel från "New Girl" på Golden Globe. Foto: Scanpix

En annan trend jag tyckte mig se var svarta fodral med en tvist. Titta bara på Emily Dechanel, Nicole Kidman och Kate Hudson. Snygga utan tvekan, men kvalar inte in på någon topplista i min bok. Eller vad säger ni?

Emily Dechanel, Nicole Kidman och Kate Hudson. Foto: Scanpix
Emily Dechanel, Nicole Kidman och Kate Hudson. Foto: Scanpix

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • http://whatdecoratesmyday.blogg.se/ whatdecoratesmyday

  Jennifer Lawrence’s klänning är outstanding! (i dubbel bemärkelse ;))

 • http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.com/ Aniika

  Fina, absolut! Men, KAN inte tycka att Jennifer Lawrences överdel med femtiotalsbysten är fint! Tyvärr alltså, det funkar inte alls i min värld.

 • Iza

  Enig med Karin – dessa Holllywood klänningar börjar man tröttna lite på. Marion Cotilliard, Rachel Weisz och de tjusiga tvådelade klänningar som Emily Blunt, Sienna Miller och Anne Hathaway hade tycker jag var mycket fina.

 • Joanna

  Gillade Emily Blunts kreation, den var lite piffig.

 • Agnes

  Jag tycker Jennifer Lawrence förtjänade lite mer beröm. Hennes stora röda stack ut, tycker jag, med femtiotalsbysten och skärpet. Dessutom ser tygets struktur coolt ut och det är nåt med hur kjolen rör sig … Men jag håller med om att axelbandslöst är tråkigt – sen länge!

 • http://karingustafsson.wordpress.com/ Karin

  Inga topp klänningar i jämförelse med vad du visat förr!

 • Lotta

  Har precis kollat igenom massor av bilder och tycker att den snyggaste ”röda” satt på Marion Cotilliard (orangeröd snarare, men otroligt fin på henne!). Älskade också Rachel Weisz svarta klänning och Emily Blunts guldgula. Är ofta mer förtjust i de europeiska filmstjärnornas stil än det där typiska Hollywood-aktiga (filmstjärnesvall och sjöjungfruklänningar) har jag insett. 

  Charlotta
  http://blogg.familyliving.se/tillbakadaralltborjade/

 • Annelie i Geneve

  Nej, lite trist. Speciellt de röda. Lite trött på axelbandslöst.