Fransk chokladtårta, kanske?

Här med brownie-kladdkaka, min systers recept!
Här med brownie-kladdkaka med hallon - och MYCKET chokladsmak, min systers recept!

Jag blev så sugen på att baka något i helgen. Kanske kommer lite kompisar över och käkar middag imorgon, då ska jag passa på. Ända sedan jag var programledare för Gokväll när kocken Maud gjorde den här franska chokladtårtan har jag velat testa den. Kanske gör jag slag i saken nu… Den var så himla och god och verkade faktiskt fruktansvärt enkel. Sånt gillar ju jag! Enkelt, snabbt och gott – det är min paroll i köket.

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • susanne

  Vad fin du är på den bilden, klänningen är superfin :) 

 • Pralin

  Och…var skulle man kunna hitta brownie-kladdkakereceptet? :) Går på strikt godisfri diet sen juldagen p.g.a graviditetsdiabetes. Men nu är det bara en vecka och två dagar kvar till BF, hurra! Candyland – here I come! (Ja och förstås, kul att babyn
   ska komma :)

 • Ragni Rustad

  Hei, den så veldig god ut. Deilig med sånt som e r enkelt, godt og raskt. Ha en fin helg:-D

 • Marie

  Har gjort den två ggr. God och enkel. Rekommenderas! Trevlig helg :)

 • http://karingustafsson.wordpress.com/ Karin

  Frestelse!

 • Emm

  Äsch får baka imorgon;) saknades nåt ägg. Men kom på att jag hade ett gott apelsinte i min mugg just framför mig nu. Clippers Orange&Coconut. Gott, inte surt inte sött (då blir det en hen;) alltså) men gott. Rekommenderas!

 • soffan

  Håller med! Jag hatar att baka. Älskar att äta däremot.

 • Emm

  Choklad OCH bär känns rätt oemotståndligt. Vet att hallon finns i frysen…kanske ska kolla skafferiet om det kan bakas redan ikväll (innan På Spåret då alltså). Håller med dig om att citrusfrukter smakar mums nu som gravid. Vill tillägga att jag själv är så trött på alla frågor om det är en han eller hon. Ett barn, en liten individ, som ska få växa och hitta sina vägar och personlighet. Frack eller balklänning, truckerkepa eller glitternagellack eller varför inte alltihop i obegränsad valfri mix. Jag förvånas över att folk inte slutar begränsa andra.
  Ha det fint och tack för en trevlig blogg!
  Önskar dig och de dina allt gott nu speciellt när det närmar sig att ni blir fyra:)

 • Annie

  Visade den för min 2-åring som blev lyrisk (jag med för den delen :) så det blir till att baka den i helgen!

 • Jo

  Vad god den ser ut!
  Vilka klänningar tyckte du var finast på Peoples choice awards?
  Själv tyckte jag Taylor Swift såg jättefin ut.

  Kram 

 • Sara

  Herregud, den skall jag LÄTT prova!
  Jag är gravid i 22a veckan och jag går igenom så konstiga faser, vissa veckor äter jag som en häst, och vissa känns det precis som vanligt! Detta är tydligen en rikrig ”ätarvecka” och det enda jag vill ha är onyttigheter… vad konstigt det är att vara gravid!

 • Lina

  Har gjort den och den blev väldigt fin i konsistensen, men jag tyckte det var för chokladstarkt.  Skulle nog välja hälften vanlig mjölkchoklad nästa gång.