Klädsel – gala?

Det finns ju inte så värst många tillfällen att klä upp sig i det här landet – eller det här livet, för den delen. Och det stod ju hopplöst nog ”gala” på inbjudan till Guldbaggen (passar på att citera min vän Magdalena Ribbing: galaklädsel är ingen klädkod, det är ett påhitt som kan tolkas precis hur som helst…). Så man får ta och passa på! Alltså körde jag hellångt igår.

Platta skor till det. För jag har så hemskt mycket roligare i platta skor, helt enkelt.

Det var härligt fall i klänningen. Och så var den så vackert tomatröd, även om den ser alldeles knallröd ut på den här bilden. Den är en varm röd, jag matchade med nagellack i samma färg. Och såhär glad var jag alltså – när jag kom hem efter galan och M:s barnvakt för kvällen, hennes kära gudmor Anna, föreviga min galalook på bild!

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • Frida Fahrman

  Jag tycker att du var smashing! Å härligt stolt när du kom med din man, så ska det se ut. Kram på dig kloka fina Ebba.

 • Therese

  Vad vacker du är!

 • nina

  Wow! Snygg du är :)

 • Linda

  När man ställer allt detta i relation till hur mycket det spekulerades om Victorias mage innan hon deklarerat att hon var gravid, får man sig en tankeställare.

 • Linnea

  Hejsan Ebba. Jag bor i Göteborg och går i trean på gymnasiet, håller på och kikar efter lite fina balklänningar (rimligt dyra) nu och undrar om du har några tips på hemsidor/butiker att titta på? Det är svårt för mig som är ganska dåligt insatt ..Kom på tanken att fråga dig när jag såg denna fantastiskt fina röda klänning :)
  Tack på förhand / Linnea

 • Mariannemamma

  Gudars vad du är vacker kvinna !

 • Mialo45

  Åh Gud så läckert. Urhärlig färg och matchande läppstift. :)))

 • ÅsaL

  Var det inte klädsel och gala det här skulle handla om. Respektlöst att då vissa av er börja kommentera om något helt annat  tänk er för till nästa gång. Läs både text och rubrik sen håller man sig till det när man kommentarer. Osmakligt av er som har en blogg och som är här på Ebbas blogg och svamlar om något helt annat också. Skämmit.

 • Moni

  Varför skriver alla Ebbas vänner att hon är SMAL?
  Effekten blir ju den motsatta, ren lögn är inte komplimenterande, eller hur?

  • Eyra

   Varför måste man överhuvudtaget kommentera någons kroppskonstitution? Det är väl ändå ointressant? Inlägget gällde ju klädsel till gala….

 • http://johannakantola.wordpress.com/ Johanna

  Men skojar folk? Hur fan kan man fråga någon om denne är gravid? VEM angår det egentligen? Och vad är det för sätt? Har ni inte fått lära er vanligt hyfs?

  Jag är själv med i ett litet bloggreportage i lokaltidningen idag och har redan fått en spydig kommentar om en putande mage. Som inte är en putande mage utan lös hud. KUL!

  *upprörd*