Sök till Labyrint 2015

barnkanalen-labyrint-sok-2015_992

Älskar du slajm? Då kanske det är du som ska utmana Daidalos och hans robotar i nästa säsong av Labyrint! Nu är det äntligen dags att anmäla sig. (OBS! detta gäller innan 17 oktober 2014)

Detta är ett gammalt inlägg. Ansökningstiden gick ut hösten 2014.

Nytt för i år är att det går att söka antingen själv eller som ett lag om tre personer. De som söker själva och blir uttagna kommer att få bilda lag med två andra barn som också har sökt själva. För att kunna vara med i programmet ska man vara mellan 7 och 9 år gammal. Länken till ansökningsformuläret hittar ni på Labyrints sajt.

Sista anmälningsdagen är fredagen den 17 oktober 2014. Har du/ni inte blivit kontaktad av oss innan den 1 november har du/ni tyvärr inte kommit med denna gång.

Lycka till!

Vi söker modiga barn till nya Labyrint

OBS! DETTA ÄR ETT GAMMALT INLÄGG FRÅN 2011. CASTINGEN 2013 ÄR NU AVSLUTAD OCH DET GÅR INTE ATT SÖKA.

 

Tänk dig att få hamna i en spelvärld på riktigt där du får tävla mot en grinig knasboll till uppfinnare.

Det kommer bli verklighet till våren på Barnkanalen. Då kommer vårt nya spelprogram Labyrint. Nu söker vi modiga barn som vill vara med och tävla!

I programmet tävlar man i tremannalag mot den grinige knasbollen Daidalos och hans olika robotmonster.

I hans labyrintspel ska laget samla livspuckar genom att lösa olika spel på tid och akta sig för Daidalos olika robotmonster.

Daidalos själv är övertygad om att han är oövervinnelig och att inga barn kan klara hans spel.

I finalen har Daidalos en ”slajmsug” som han gärna använder.  Så det gäller att segra, annars blir hela laget utslajmade ur Labyrint.

Programmet spelas in i tv-huset i Stockholm under november och december.

Läs mer och skicka din ansökan här.