Premiär för Anna att Fixa rummet

Anna hjälper Nitaan med hans rum. Hur det blev får du se senare i höst!

Fixa rummet är äntligen här igen! Och den som står för fixandet i höst är tv-debuterande Anna Braun.
– Att vara med i Fixa rummet är galet kul.

Vi får se många olika typer av rum i höst, bland annat ett färgstarkt cupcakerum, ett halsbrytande cirkusrum och fossiler i ett glänsande vetenskapsrum. Det kommer att byggas en monstertrucksäng, ett lönnrum och en zuluhydda och gamla möbler och prylar får sig en släng av färgsleven.

Precis som tidigare säsonger av Fixa rummet är det barnen som bestämmer. Anna styr upp och ingen får kika förrän det är klart.
– Barnens idéer är fantastiska och det är verkligen en utmaning att få förädla dem. Mitt mål är att rummen ska bli ännu bättre än i deras drömmar, säger programledaren Anna Braun.

Imorgon, torsdag 13 september, är det dags för premiär klockan 18.45 i Barnkanalen.

Innan du klickar dig vidare tycker jag att du ska kolla in ett litet smakprov av det som kommer!

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • Elina lundgren

  Hej kan du hjälpa med MIT rum???

 • Miame Ebrahem

  Hej anna jag vill ha ett fottbolls rum.kan du kopiera bilder på fottbolls spelare

 • Leia

  Hej jag heter Leia jag undrar hur man söker till fixarummet. Alltid när min pappa eller min mamma skall fixa mitt rum gör dom det som om jag var vuxen. Jag har inte sakt till min föreldrar en att jag har skikat detta. Anna snälla svara mig på outlook. min email är biima72@live.se
  hjälp mig att göra mitt rum finnare.När du har svarat mig skall jag siga det till mina föreldrar

 • hanna

  hur söker man till fixa rumet

 • caroline

  hur söker man till fixa rummet?????

 • leon seavers

  hej fixa rummet kan du fixa mitt rum

 • leon seavers

  hej fixa rummet kan du

 • elina

  kan di komma till mej ok fixa mitt rum är du snäll

 • sabrin

  jag 10 år jag vill fixa rummet hur ska jag göra?
  Och jag heter sabrin

 • emm03

  Hej jag heter Emmy och är 10 år och har 1 syskn   snart ett till. äag har ett tråkigt rum med mina ferger. men inte så kul att ha kompisar hemma.  min mamma heter jessica.
  SNÄLA  FIXA MITT RUM. EMMY

 • emm03

  Hej! Jag heter Emmy  och jag är 10 år och  har ett tråkigt rum med min färg. men inte  så  roligt att ha kompisar hemma. SNÄLLA KOM TILL MIG ANNA! Jag har 1 syskon  och snart ett till.jag bor i jämtland  nära östersund vi bor i hara . min mamma heter jessica  . Det vore roligt om du skulle kunna komma Emmy 

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004009941426 Tilde Wahlström

  hej jag heter tilde och jag är 10 år och jag har ett tråkigt rumm jag vill ha ett bra rumm jag vill ha svart och silvriga väggar på nåra väggar och jag vill ha youngblood tapeter youngblood är en grupp som jag tycker är bra min syster heter tova min mamma heter eva min pappa heter mika min mamma och pappa har skillt sig

  SNÄLLA ANNA KOMM TILL MIG OCH FIXA MITT RUMM <3 <3

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001923702796 Dima Nadeem

  hej fixa rummet jag heter dima!! jag har en tråkigt rum jag jag vill ha med justin bieber tapeter för jag älskar justin bieber .Jag vill ha en lila väg  . snälla anna kom hem till mig och fixa mitt rum . jag har 3 syskon och mamma och pappa . dom heter issam,bassam,samira,shaimaa och ahmed. kram dima till fixa rummet 

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001923702796 Dima Nadeem

  jag skulle vilja ha ett snyggt rum av justin bieber tapeter och lila väg

 • klaudiawajer

  hej fixa rummet jag heter klaudia. Jag kom från polen för sex år sedan kom jag hit .Vi flyta till sverige för i polen hade vi inga pengar jag undrar om du kan koma hem till mig och fixa mit rum. Snälla kom jag har rivna tapeter och banslit rum hjälp mig snälla kram älskar fixa rummet kram klaudia.

 • klaudiawajer

  hej fixa rummet jag heter klaudia och vill fixa mit rum

 • Sweet_Ida

  Jag är 10 år! Jag skulle villa fixa mitt rum de är ett vanligt rum men jag har tästat hur många gånger som helst men det blir alldrig som jag vill ha de. Hur söker man till fixa rummet? Kram <3

 • Sweet_Ida

  Jag vill fixa mitt rum men de blir aldrig som jag vill hur ska jag söka till fixa rummet? <3

 • Maria123m

  snälla kan jag vara med på fixa rummet mitt rum är fult

 • Maria123m

  hej Anna!! jag heter Maria och jag vill vara med på fixa rummet men jag kanske ska flytta till ett annat hus så när jag har flyttat om jag gör det så ska jag anmäla mig men jag vill ha ett fint rum med färgerna turkos och lite svart och lila det är det jag har tänkt mig men jag vill ha ett fint och fantastiskt rum med kojor uppe i taket men när jag anmäler mig ska jag skriva mer och juste jag vill också ha en våningsäng fast nere ska det vara ett skrivbord istället för en säng hoppas Anna väljer mig när jag anmäler mig 
  MVH Maria     till Anna Braun

 • sofiacoll10

  jag drömmer göte mycket jag önskade om man kunnde fixa mit rum

 • tomat00 elfman

  jag tycker hon är bra!!!!

 • Jullenz

  hej

 • Jullenz

  hejsan jag är 9 år och heter Julie, kalla mig Jullen! Jag gillar inte mitt gamla fula rum;(  Jag vill ha ett mer skoj rum! 

  Jag vill ha ett mer kul rum där jag kan stå på händer, alltså ett skojj rum! Jag vill byta färg på mitt fula vita,
  jag vill gärna ha en säng med bara övervåning! TAck om jag får vara med ring eller kontakta mig tack!

  0706786272 är mitt nr!!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004070424995 Svea Netzell

  snälla kom och  hjälp mig jag heter svea netzell och är tio år mitt rum är bansligt det är rosa och prinsser jah hatar dert snälla kom ! jag vill ha ett svart rum det storbritaniens flagga ! på en vägg och så vill jag ha luftsäng !! snälla kom ring mig om jag får va med 654450!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004070424995 Svea Netzell

  jag vill ochså va med jag har sökt i tre år kom till mig någon gång !

 • Lina-albi

  ANNA kan du komma och hälpa mig

 • Rickard Jansson

  jag vill var med i fixa rummet sällna på dej så vill göra i mtt i rummet komma nu jag vill ha en färg gröt hej då

 • Ein Engfors

  Hej Anna jag heter Elin och jag är 10 år och  jag vill att du kommer och fixar mitt rum mitt rum. Mitt rum är tråkigt det är Vita väggar,Plast golv och stökigt. Kom och hjälp mig SNÄLLA

 • Ida

  Hej mitt namn är Ida och jag vill gärna vara med i fixa rummet.
   

 • Ida

  Hej jag heter Ida och vill ha ett 

 • Clara Dellhede

  hej! jag älskar mitt nya rum!! men det som saknas är detaljerna!

 • Ella Engvall

  Det är ett kul program!!!!
  KRAMAR ELLA ENGVALL I YSTAD GATA ASTRID LINDGRENS 18

 • Tagarg

  Hej jag heter Melika jag älskar djur och vill göra nån fint djur rum fast mitt rum är ganska litet men jag vet inte hur man söker snälla hjälp mig kram!!! melika

 • maja larsson

  hej jag heter maja  jag skule jete järna vara med i fixa rumet  jag skule vilja ha ett detektiv rum

 • Ingela Hyden

  Hej jag heter Ivar och är sex år gammal, jag skulle så hemskt gärna vara med i Fixa rummet. Hur söker man till att vara med i programmet. Jag skulle vilja göra ett legorum

 • Gloria Castillo

  Hej jag heter Gloria och vill söka till Fixa Rummet men vet inte hur man gör.
  Men mina föräldrar tycker att mitt rum är fint som det är men inte jag för färgen håller på att låsna på vägen och mitt skrivbord är så stort så jag får inte plats med något.Jag skulle vilja ha ett rum med djur känsla i mycket tavlor med djur och massa saker. P.S. Hur söker jag?

 • Wilma 2002

  Heej, jag heter wilma jag tycker mitt rum är tråkigt men endå mysigt, men snälla hjälp mig SNÄLLA SNÄLLA???

 • Alma

  hej jag heter Alma. jag tycker att min rum är tråkigt. jag vill ha ett kattrum som mina katter kan
  leka i.

 • Melissa

  Hej,jag heter Melissa. Jag vill ha ett rum man kan hänga och hoppa i  jag gillar gymnastik.Hälsningar och kram

 • Melissa

  HEJ, jag heter Melissa och jag tycker att min rum är ful och stökigt  jag vill järna ha en coolare rum och att hänga och hoppa på mitt rum. Och jag vill ha en hög säng. Hälsar  och kramar.

 • Edison

  Jag heter Edison och jag är sju år. Jag vill söka till fixa rummet. Hur ska jag göra?

 • Lisa Granered

  hur kan man söka till fixa rummet????????

 • Denise

  hej! fixarumet jag vill fixa mitt rum min mamma eler pappa har alrid tid men jag vet att du kan fixa mitt rum fast du kan jöra mitt rum myket finare!

 • Nusaibab

  Det undrara jag me HUR KAN MAN SÖKA TILL FIXA RUMMET ?

 • Vilda mikkola olsson

  hur kan man söka till fixa rummet????