Slajm och dramatik i Labyrint

I kväll har tävlingsprogrammet Labyrint premiär. I en fantasivärld fylld av slajm, labyrintspel och konstiga skapelser härskar konstruktören och uppfinnaren Daidalos. I varje avsnitt utmanar tre barn Daidalos och hans skapelser Taurus, Bulten och Mutter. Lyckas barnen vinna över Daidalos eller blir de utslajmade?

– Labyrint är ett otroligt fantasifullt program, en slags dramareality där det gäller för barnen att samarbeta med varandra, säger Leif Andrée, som spelar Daidalos.

Du som inte kan hålla dig till i kväll kan redan nu få en smygkik genom Labyrintenspelet!

Tyvärr går det inte att söka till Labyrint, ansökningen är stängd och Castingen avslutad.

 

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • arian

  jag vill vara med hur gör man?

 • arian

  jag heter arian jag är 7 år jag vill vara med på labyrint

 • arian

  arian

 • http://twitter.com/Venusdelmilo Venus

  Johanna, mitt barn ör ganska små (4) så han kan inte tävla men är typ Hardcore fanatisk. Finns det nån möjlighet att lillen kan hälsa på nån inspelningsdag bara några minuter så han får se Minst lokalen eller Daidalos? :) tack i förhand

 • Feliciajennifer

  Jag och min syster och en kompis vill gärna vara med :)
  Hur anmäler vi oss ?
  Felicia , Jennifer och Alma.

 • theatisell

  KRAM FRÅN MIG(:

 • theatisell

  var fins ANMÄLAN?????????????????????

 • theatisell

  hej

 • theatisell

   jag och mina 2 vänner VILL vara med i LABYRINT hur ser man ANMÄLAN

 • theatisell

  HEJ
             Jag och mina 2 kompisar vill så gärna vara med i LABYRINT men Hur ser man ANMÄLAN till ER??????
  jag ser pått varje gång jag har spelat spelet många gånger och vunnit det…Vi vill uppleva det istället för att sitta hemma och se pått!!!
  SNÄLLA Hur anmäler man SIG

 • Tigerslag

  Hej,

  Hur kan man se att anmälan kommit in till er?

  H
  Tigerslag

 • Tigerslag

  Hej,
  Hur kan man kolla om ansökan har kommit in till er?

  Hälsningar
  Tigers lag i Knivsta

 • AnastasiaSo

  Hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Jag heter Anastasia  och mina kompisar heter Alice och Sophie vi är alla 8 år  och har längtat sen vi såg Labyrint för första gången tills vi fick anmäla  oss det är vår största dröm att bli med
  SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA gör så vi blir  MED!                                                         !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • fixfix

  Hejsan Labyrint jag heter Thilde och jag och mina kompisar skulle hjärna vella vara med i Labyrint jag är 9 år och min andra kompis Hanna är 9 och den tredje kompisen är 7 år och heter Robin Vi pratar alltid om Labyrint i skolan och varje gång vi ser mögel på träd i skolan säger vi att det är slajm och då börjar vi leka Labyrint. Det skulle vara jätte kul om vi fick vara med i Labyrint. Vi vill hjärna mötta Daidalos om han vågar Vi kommer vinna enkelt! Hoppas vi får mötta Daidalos om han vågar möta oss!

 • EmmaLinnea03

  Hej jag heter  Emma och är 9år jag och min kompis Linnea som också är 9år .Har alltid velat vara med i labyrinten.Vi har pratat om det här i skolan.vi skulle jätte gärna vilja vara med i labyrinten.Det här är våran högsta dröm.snälla snälla kan ni göra så vi får uppleva våran högsta dröm.snälla snälla snälla snälla!!!!!!!!!!!!

 • Yasmin

  Hej jag heter Yasmin jag e 8 år jag och mina kompisar Rebecca 7 år och Nella 9 år vill jette järna vara med vi villde anmälla oss föra gongen fast vi kunde inte. Vi hoppas hoppas hoppas att vi får var med. Snälla Snälla Snälla.

 • Jessica Hjerpe

  Hej, jag Harriet den påhittiga och roliga 9 år och mina kompisar Tuva den modiga 8 år och Molly den sluga 8 år är bra kompisar. Vi vill tävla mot Daidalos och vi kommer såklart att vinna enkelt! Vågar Daidalos att möta oss? 
  Ring min mamma (om ni vågar) 0707-634151

  Hälsar Harriet

 • Robbelibobban

  Hej!
  Vi är tre stycken åttaåringar som vill vara med i Labyrinten. Alyssa, Letizia och Leia. Vi kommer att besegra Daidalos…enkelt. Hör av er till min pappa.
  Mvh, Alyssa Thomson.
  Pappas telefonnummer är: 0735 254480

 • Matildasusanne

  Jag och mina två bästisar vill så gärna vara med! En tjej är 7år och hon andra är8 och jag är8år.Jag hoppas att vi får vara med!.                                       Matilda

 • Kaela

  jag   och   mina  två   kompisar    vill      anmäla     oss, vi väntar  på  nya program

   

 • INGEMAR

  HUR GÖR MAN SLAJM

 • William

  Jag bor i Finland=( men med vår bil tar det 1 dag!=)) men hur många år måste jag och min gäng vara? jag är 7/8 albin är 8/9 mathilda är 7/8…Så i november tror jag att jag tävlar… Och hej Daidalos!!!!=)

 • Salar

  hej jag undrar hur man anmäler mab sig till labyrint

 • Dan Jh Nilsson

  Kommer labyrint tillbaka? Mina barn blev rätt ledsna när det tog slut! Dan

 • sahar

  hur gör man för att vara med och vilken ålder ska man vara.

  • William

   7 8 9 10

 • Emelie

  skrattade alla mycket under inspelningen?
  och vart spelades allt in?

 • Felippa1

  hur anmäler man sej

 • http://svt.se Sveriges Television AB

  Daidalos har lagt ut sitt eget slajmreccept på hemsidan: 
  http://svt.se/2.176140/slajm_klmn

  Lycka till!

 • Johanna Ewerbring

  Det går tyvärr inte att anmäla sig till Labyrint eftersom avsnitten som
  sänds i höst redan är inspelade. Om det blir nya avsnitt av Labyrint
  kommer vi att söka nya barn till programmet under hösten – håll utkik på
  svt.se/labyrint.

 • Xuelebateau

  Min dotter vill jättegärna söka om det blir en ny säsong. Är det någon min. åldersgräns för de sökande?

  • Filippa 292012

   finns det någon åldersgräns?

 • Ida

  kan en 9 åring vara med i labyrint

 • hussam

  labyrinten borde koma oftare

 • Karl Karlin

  Asså det är fett kul, jag önskar att man kunde vara med/ En elva åring

  • Ida

   kan en 11 åring vara med i labyrint

 • Alidito95

  jag vill vara med hur gör man?

 • laila-2000@hotmail.se

  hej kan jag få vara med på labyrinten jag är snart 9 år