Rösta på nya prylar till Fixa rummet-spelet!

Samtidigt som Isabelle fixar 12 nya rum tillsammans med barn ute i landet passar vi på att renovera även i Fixa rummet-spelet. Varje vecka kommer vi lägga in två nya häftiga prylar och du kan vara med och bestämma vilka!

Under hösten har vi samlat in barnens önskemål på vad de vill inreda sina rum med. Alla smarta önskningar har vi sedan förvandlat till en rad omröstningar som kommer upp varje onsdag på Fixa rummets sida. Där kan du rösta bland tre favoriter veckan ut.

Röstningen stängs natten mot måndag och den vinnande prylen läggs in i spelet i samband med att programmet sänds på onsdagar klockan 18.45.

Varje vecka lägger vi också in en pryl som hör till det aktuella avsnittet, till exempel ett medicinskåp som ser ut som det Kaspian och Nike fick i avsnitt 2 eller Lunas bord av en surfbräda i avsnitt 1.

 

Läsar- och artikelkommentarer är inte redaktionellt material

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av SVT. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. Du måste följa SVT:s regler och villkor för kommentarer.

 • aylin

  hej jag hetter aylin är 10 det står aylin gen det är jag snälla esemesa mig på aylin.abdo@hotmail.com

  • amanda nylander

   hej jag vill ha en tjej rum snälla hjälp mig anna

 • aylin

  hej jag hetter aylin jag har en liten stuga hemos mig den behöver fksas snälla kan jag få eran nummer för att ringa er min stuga ska ha en soffa med gadiser sen pysel lådor mer gräjer snälla jag behöver erat nummer så jag kan riga er mit emil är aylin.abdo@hotmail.com

 • Juliadu

  snälla jag vill göra min gamla lekstuga till ett heng hus

 • Julia

  kan jag söka till fixa rummet

 • Emmaolsson

  Hej jag vill vara med i fixar rummet men jag vet inte hur man går med i fixar rummet.Snälla jag vill värkligen ha hem Isabell så hon kan hjälpa mig.Om hon kommer häm till mig så blir jag gätte glad. Jag älskar härstar och jag vill ha ett häst rumm.

 • Melinda

  jag tycker att hon skulle bara komma varanan vecka

 • lola

  en braa fråga röstaa ska bli kul att hon finns här och kvar roligtttttt för alla inte bara för miggg TACK!

 • lola

  ganskaa kul att hon finns i fixa rummer kvar till alla som behöver henne asså så att det då e det bara att RÖSTA då så då kör vi på i fixaa rummett

 • sandra

  ska man rösta alltid hon säger men då måste vi göra detta haha,….

 • Adela-king

  Heej! isabelle kan  du kom hem till mig och fixa mitt rum snälla,snälla,snälla,snälla,snälla  plllllllllllllllllllllllllzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 • javan mousa

  Hej Isabelle jag heter Javan hur mycket kostar det att vara med

 • evelina

  HJÄLP!!!! jag har bara vita väggar, med två bruna!! jag är aldrig inne där för det är för litet!! så jag vill fixa så jag vill vara där!!!!!!!

 • Frida Lindkvist

  MIT rum är jätte fult. Jag har bara vita väggar som snart är gråa jag vill ha ett rum med guld,brunt,grön och knal rosa. KOM OCH HJÄLP MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Elin

  Tack  !!

 • Patricia Schonfeldt

  jag vill att det ska finnas en loft säng med bara säng där uppe och skriv bort där nere sen en hamster bur och en kanin

 • Elin

  hur är man me på fixa rummet skulle vilja vara med

  • Anonym

   Hej!
   Gå in på http://svt.se/fixarummet så hittar du en länk där och kan läsa mer om hur du söker till Fixa rummet.

   Lycka till!/Matilda

   • Munib54

    hur ska man anmäla sig till fixa rummet? ge mig hennes nummer!!!!